Världens bästa!!

2013-01-19 @ 18:48:00
Gosh vad jag älskar min häst. Bröt ut i gråt idag i stallet p.g.a. lite privata grejer och Matti noterade genast man var ledsen, han blev nämligen extra gosig hade en sådan där blick mot en att "gråt inte". Sen var han helt super i ridningen idag med tanke på att det varit nästan 2 månader paus från ordentlig dressyr. Älskar så den där hästen!!
 
Well, tränade lite vidare på halterna idag och det gick super!! Ibland behöll han rund o fin form i ryggningen och en bra bakaktivitet framåt direkt i trav! Travade inte mycket eller långa sträckor eftersom man helst ska skritta med honom, men någon övergång i slutet blev det. Red 30 min och fokuserade på böjningar åt båda hållen. Det märks han tycker det är tungt nu för ibland hänger han på bettet eller krullar ihop sig när man kräver lite mera, men det kommer (!!) han har ju ändå tappat en hel del muskler nu så..
 
Tyvärr så gled sadeln fram lite idag igen, så jag fick hoppa av och sadla om, men sen hölldes den bättre. Jag noterade att jag måste spänna sadelgjorden i 3 olika etapper, för första gången blåser han så upp sig så mycket då man spänner och då glider sadelgjorden mer fram då det blir så brantare "backe" med hans nya fina hömage ;) Så måste verkligen ta lite igången så han inte hinner blåsa upp sig så mycket ch skapar så brant backe för sadelgjorden att skurra iväg på!
 
 

Det här är en av mina favoritbilder. Hur har jag tidigare klarat mig utan Matti, jag förstår inte?!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jättemysig bild :) kram på dej!

Svar: <3
Annu Åkers

2013-01-19 @ 22:34:37 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo