Förberedelser

2013-07-15 @ 20:37:00
Jag vet, tävlingen är först på lördag, men jag började redan idag putsa på sadeln som inte blivit putsad på flera veckor och tränset putsade jag i vanlig ordning efter ridningen. Dressyrprogrammet red jag också igenom idag och det gick helt okej. Övergångarna har jag svårast med att få hållit samma mjuka känsla i, men vi måste bara öva öva öva, finns inga andra sätt!
 
Det jag stör mig mest på är min underskänkel som börjar leva sitt egna liv när jag ska rida bana. När jag ska sitta ner i korttrav och rida ett dressyrprogram blir jag så nervös så jag glömmer att rida och jag bara styr.. jag är ännu så orutinerad med att tävla så jag prioriterar mest ännu att komma ihåg banan, hehe!
 
Min tävlingskavaj och vita tävlingsvantar kunde jag annars äntligen hämta ut idag, båda kommer från rean vid Hööks, är man fattig så är man. Kavajen satt inte så där som jag hoppats, men tanke på vad jag betalade för den så är det värt det. Tänkte kolla med en sömmerska i morgon om man kan sy in den och vad det skulle kosta.
 
Det här är ju vår första tävlingssäsong ifall ni missat, och eftesom jag först nu kunnat börja rida med stigbyglar igen så är allt inte så vackert när jag vant mig nu igen att rida utan stigbyglar så har svårt att sitta ner i korttrav med stigbyglar.. Men det gick bättre idag i alla fall än senaste gång! Tanken med denna säsong är  i alla fall att pricka in lämpliga tävlingar och få rutin. Jag tävlar inte i sommar för att få någon rosett, det vet jag att vi inte är tiläckligt duktiga för ännu, men något som lockar riktigt är lagtävlingen i dressyr som arrangeras i Kokkola. Det tycker jag skulle vara super kul att delta i, men då de som ska delta från Hubertus är sjukt duktiga dressyrryttare så vet inte om jag förstör chanserna för dem där om jag deltar, haha. Måste höra mig för lite vem som anmält intresse, hehe!
 
 
Men nu har jag tävlingsoutfitten i alla fall, så nu kan jag inte skylla
på att jag inte kan tävla p.g.a. att jag är kavajlös. Damn! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo