På gång!

2013-07-12 @ 14:53:54
Den hrä veckan har jag inte riktigt haft så mycket motivation med ridningen och så har Matti blivit skodd, så därför har jag passat på att låta Matti har 3 dagar med bara lek och horsemanship och en dag (tisdag) red vi ut i sällskap av Johanna och Pasa. MEN, idag tänkte jag sätta mig upp igen och försöka rida med stigbyglar.
 
Nästa veckas lördag är vår första gemensamma regionala dressyrtävling och övergångarna har vi mycket att träna på! Så nu måste jag ta mig i kragen och börja göra något! Min ridlektion blev framflyttad så det blir först nästa vecka, hoppeligen FÖRE tävlingen. USCH vad jag börjar bli nervös *surprise*.
 
I morgon ska Matti dessutom få stå modell, Juulia ska ta sina konfiramtionsfoton och ville ha dem med Matti, så självklart lånar jag ut honom, jag blir ju bara rörd av att hon vill ha med Matti på de fotonen! Så i morgon ska jag vara där och assistera, men viktigaste uppgiften är nog kanske att tvätta upp mina smutsiga, piss-fläckiga häst.
 
Så det kan bli till i morgon innan jag hinner uppdatera om kvällen, så passar på att bjuda på bilder av Johanna och Matti som jag inte hunnit laddat upp ännu. De är säkert 1 månad gamla. Men se och njut. Alltid en fröjd se någon mera begåvad än en själv rida sin häst! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo