Så nöjd över Matti

2013-07-23 @ 07:19:40
 
Som ni kanske minns ville Matti inte i början gå in i transporten när vi började vår gemensamma resa, och eftersom jag var då inte så van med att lasta hästar utnyttjade Matti min okunskap och för någon gång blev lastandet värre. Men när jag sedan blev lärd hur jag ska lasta korrekt och vi började öva så försvann problemet ganska fort då han var ensam i transporten.
 
Men, när vi skulle åka till Kvevlax tidigare i sommar med hästarna lastade jag Matti första gången med en annan häst färdigt i transporten och då uppstod problem igen. Antagligen tyckte Matti det var för lite utrymme eller så blev han bara chockad att en annan häst var färdigt där i. Så det tog en stund innan vi fick i Matti, och även på hemvägen ville han inte gå in genast. MEN till min glädje igår så gick Matti in på första försöket! Han stannade i och för sig på rampen och funderade en liten stund, men när jag lockade med lite havre kom han gladeligen in i transporten och kunde återförenas mins in kompis Tepa som han inte sett på 1 vecka. De var så söta, båda såg lika glada ut av att få se varandra igen!
 
Mer bilder från betet kommer senare idag. :) Matti och Tepa sprang ut på åkern när de insåg hur stort det var och hur mycket gräs de hade, fast jag tror Matti var rädd hans kulle bli utan gräs så han tuggade för fulla muggar i sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo