Spännande!!!

2013-07-18 @ 10:51:40
Oj oj nu närmar det sig tävlingen! Jag har inte fått det bekräftat ännu, men ska kanske rida lektion idag så jag för någon som ropar på mig gällande programmet! Hjälp vad har jg gett mig in på????
 
Min tävlingskavaj ska jag prova idag efter att min snälla mamma agerat sömmeska och sytt in den så att den skulle vara snyggare i midjan. Så spännande att se om den blev som jag tänkte mig!
 
Jag är ganska så nervös, för det är 34 startande i min klass, så jag har inte alls stora förväntningar efterso det är riktigt duktiga ryttare med där, men vi ska göra vårt bästa! :) Hoppas det går bra på våra sista träningar idag. 
 
Ska ni också komma och tävla på lördag eller kommer ni som publik?? :) Det ska bli spännande att se hur Matti hanterar situationen denna gång när det är mycket liv omkring honom. Senast blev han tydligen lite nervig.
 
 Vår första dressyrtävling fick vi en 2a plats. Men då var det inte många tävlande med

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det kommer att gå så bra -ja bara vet det :) Å vi kommer som publik !

Svar: Va du är snäll, men usch jag är så nervös. Det är så många duktiga ryttare med, och jag gjorde missen att google vem de alla är så började kände mig så ursel när jag såg bilder på ekipagen. Ni får hålla tummar och tår!! kram!!
Annu Åkers

2013-07-18 @ 11:44:36
Postat av: Emmie

Lycka lycka till! Och gör bara ditt bästa och njut så får resten lösa sig självt. Hoppas det blir kul trots nerverna! Lycka till!

Svar: Tack! Va söt du e!
Annu Åkers

2013-07-18 @ 20:30:44 / URL: http://enroosifrankrike.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo