Jag hittade 15 min

2013-06-20 @ 14:20:00
Nu hittade jag 15 min då jag hinner kolla min mejl, facebook och blogga lite snabbt innan jag ska rusa iväg igen. Jag har massor med foton som jag ska visa er från dressyrtävlingar, löslongering och från då Johanna rider Matti, jag har bara inte ännu haft tid att uppdatera här om det och inte heller överföra bilderna från kameran till datorn. Jestas!!
 
Matti sår är på bättringsvägen och vätskar inte så mycket längre vilket är ett bra tecken, så nu ska jag försöka sköta om det 1ggr/dygn. Jag har inte kännt någon stress alls över detta sår denna gång eftersom jag nu har ynka 3 km till stallet, så det går utan problem att åka ut till stallet och sköta om hästen min INNAN jobbet. I vintras när det ar var 22 km till stallet kanske ni minns humöret inte var lika bra på mig när Matti hade sitt jobbiga sår.
 
Igår haltade inte Matti (bara lite styvare till en början i benet), så jag lät honom gå i en liten gräshage tillsammans med Sofias häst Elli (som också är Mattis boxgranne) i en timme. Det var också första gångerna Matti och Elli träffade varandra (förutom via boxen) och det gick super bra. Ser ni skillnad på Elli och Matti?? ;) Systemkameran var hemma både för mig och Sofia, så har bara telefonbilder att bjuda på. Hoppeligen kommer video senare ikv från deras lilla busrunda i hagen.
 
 
Bus

Kommentarer
Postat av: Linda

Om de skulle ha samma färg på man och svans så skulle det vara svårt att veta vem som är vem :)

2013-06-20 @ 19:31:23 / URL: http://linzun.blogspot.fi/
Postat av: Sara

Sku int si skillnad om det int sku va för manen ;)

Svar: haha nä de ser nog ganska så lika ut :P
Annu Åkers

2013-06-26 @ 11:09:15 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo