Plågad med sitsövningar

2013-06-05 @ 21:53:00
Alltså huhhu vad jag är sjuk i mina höfter, eller inte riktigt sjuk men trött!! Idag hade då min tränare Lena sitsövningar och balansövnignar till mig, och det var verkligen nödvändigt. Det blev övningar i alla gångarter och olika försök att lösgöra mina lår som lätt kramar sig fast i sadeln, och övningar som får mig att verkligen sitta på stjärten och på sitsbenen samtidigt som jag använder mina magmsukler och är avslappnad, hehe.
 
Grundpossitionen var att sitta i "jockey-ställning" med knäna högt uppe för att jag skulle få ner baken i sadeln, sen var det olika övningar, pendla med benen, sparka med benen, lyfta på benen osv. Riktigt bra övningar. Här är några roliga bilder som finaste Johanna tog då jag gymnastiserade. Jag fick höra sen att någon frågat om jag börjat träna till voltige, haha, men inte riktigt, bara balansövningar ala Lena-style.
 
Tack underbaraste Lena!! Nu bjuder jag på lite roliga övningar, men det var fasen tungt, så pröva själva innan ni skrattar magmusklerna sjuka! ;)
 
Världens bästa Matti!! Kanske han skulle kunna bli en liten voltigehäst ändå??

Kommentarer
Postat av: Miia

Härliga bilder och jätteduktig Matti (å du också)!

Sam skulle dö och ramla ur skinnet om jag skulle göra sådana övningar på honom :) :)

Svar: Tack tack!! De va TUNGT!! Jonå det skulle Matti också gjort för 2 år sedan, då blev han rädd då jag tapapde stigbygeln, men träning träning träning så har han vant sig och blir inte så skärrad. Ibland kan han rycka till men lugnar sig snabbt :)
Annu Åkers

2013-06-06 @ 08:05:28 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se
Postat av: Daniela

Åh fyyy va he sir jobbit ut!! Vickan sku ha dött om ja sku ha börja veva omkring på hennars rygg xD
+ att ja sku ha legat på backan efter typ 5 min... :-D

Svar: För 2 år sedan blev Matti rädd då jag tapapde stigbygeln, men träning träning träning så har han vant sig och blir inte så skärrad. Men de va skit tungt!!!
Annu Åkers

2013-06-06 @ 08:51:17 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo