Svettigt värre

2013-06-29 @ 06:56:00
I förrgår regnade det helt fruktansvärt och det blev rusis i manegen eftersom ingen hade lust att rida varken i regnet eller på den slaskiga ridplanen.
 
Jag tränade på sidvärtesrörelser så som skänkelvikning, öppna och sluta i skritt,trav och lite galopp. Till en början i traven stätade Matti ganska så mycket emot, och jag förstod inte riktigt vad jag gjorde för fel, för jag försökte vara så lätt på hand som möjligt, men efter ett tag så släppte de.
 
Till min glädje har Matti börjat bjuda bättre framåt. När jag ger en lätt skänkel för att öka galoppen på långsidorna ex. tar han gladeligen och sträcker ut. Så det känns såklart kul då han tidigare inte riktigt reagerat så snabbt på skänkeln, men det har blivit bättre så vida du inte trycker fast dig me låren i sadeln, då är handbormsen på!
 
Jag skrittade av i terräng. Vi började genom skogen och sedan lite genom tätbebyggelsen eftersom det är ett tag sedan vi red bland folk. Det är alltid lika kul då man är en vandrande sevärdhet när man rider runt omkring där. Barn kommer springandes och människor hälsar och ler när de ser ett ridande ekipage komma ridandes längs gatorna.
 
 
 Svettigt värre. Det blir så kvavt i manegen så här års, så svetten rann ner längs med kroppen. Fräscht jag vet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo