Vilken lycka!

2013-06-03 @ 22:04:30
Vi red med hackamoret idag också för att variera. Åter en gång känner jag 
att jag köpt världens bästa häst som passar just mig så bra! Handen i hansken!
 
Alltså jag är så överlyckligt att kunna skriva detta, "My Maestro is back!". Ikväll efter jobbet så åkte jag genast till stallet och tog in Matti och Tepa som redan stod vid porten och väntade. Sedan blev det en pika-borstning (för att vara mig) på 10 min och sedan var det dags att sadla och tränsa inför det första dressyrpasset på en vecka! Gissa om jag var taggad även om jag var ganska så trött efter jobbet!
 
Såklart började det ösregna genast vi satte foten utanför stalldörren, så vi fick rida i manegen. Matti var helt amazing, jag ville inte sluta rida! Matti försökte i början fuska lite med att fara bakom lod och kura ihop sig, men stundvis orkade han bära sig riktigt bra flera steg. Jag fokuserade ganska mycket på på tempoväxlingar och skänkelvikningar idag för att få honom lyhörd och kvick i sidorna. I galoppen kändes det extra bra idag. Jag gjorde skänkelviknigar även där och jag kände en ENORM förbättring sedan förra vintern då jag senast gjorde skänkelvikningar i galoppen. Att känna förbättringen när man sitter på ryggen och kommer ihåg hur det var förra vintern är så härlig. Baby steps framåt, men bättre babysteps än inga steg alls!
 
En vecka borta från ridningen har gjort både mig och Matti toppen!! I morgon ska jag försöka komma iväg i terräng och göra ett nytt försök med stigbyglarna. Fingers crossed att det inte gör ont i foten så vi kan sträcka ut i en härlig galopp!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo