Det löser sig!

2013-03-05 @ 13:04:00
"Det löser sig, sa han som satt och sket i badkaret ".. Höhö, nämen allt löste sig med tävlingen så vi kommer att tävla nu på söndag!! JÄIKS!! Jag som hade lite ställt in mig på att tävlingen inte skulle bli av för vår del, och nu ska jag delta.. NERVÖST x1000 fast det är en träningstävling!!
 
Men det var inte det jag skulle skriva om. Igår var jag ut till Matti och jag stod bara o myste och borstade honom i nästan en timme, ni kan ju tänka er hur Matti njöt, han höll nästan på att somna. Jag hade dessutom fått låna en super borste/hårborttagare av Maria i stallet så det kom MYCKET hårt bort igår. Haha, det var en annan tjej i stallet som frågade mig när hon såg golvet var Matti stått, om jag klippt min häst? Hehe, näe, bara borstat bort lite vinterpäls.
 
Sen gick jag till manegen och longerade Matti med gummibanden inspända (även de lånade av Maria, hehe TACK!). Eftersom det är sällan jag longerar med något inspänt så spände jag inte så hårt, så Matti var inte allt för rund, men rundare i formen än då jag inte har haft något inspänt. Matti lyssnade bra, även om det var andra i manegen och red samtidigt.
 
Det slår som aldrig fel heller med Mattis "nöden har ingen lag"-tänk. Varenda jäkla gång jag borstar honom i stallgången bajsar han 1-2 ggr.. Så där super mysigt om man just precis håller på att lägga på benlindor eller skydd, men igår hann jag ta bort handen i alla fall så den inte blev brun.
 
Undrar när Matti slutar lösa hår? Tror jag borstat flitigt honom nu i 1,5-2 veckor? Snart blir han väl helt naken i denna fart, jag menar detta är vanlig mängd hår då jag borstar VARJE DAG!
 
 
 
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo