Bara att tuta och köra!

2013-03-20 @ 14:26:23
Idag kom en trevlig överraskning genom brevinkastet, det var ett brev från ratsastusliitto, och där inne i brevet fanns mitt medlemskort för 2013. Så nu har jag grönt ljus till att tävla på regionalnivå hela 2013.. Bara att invänta Mattis gröna ljus nu då också så är vi redo för lite tävlingar!
 
SPÄNNANDE!! Nästa helg åker jag iväg till Sverige så då ska jag in via några hästbutiker och pröva tävlingskavajer och se om de är förmånligare där. Jag vågar nämligen inte i år köpa någon svindyr då detta år är lite av ett pilot år då vi får se hur mycket jag och Matti hinner tävla och vill tävla! :)
 
Så om det finns några svenska läsare på denna blogg,har ni kolla på hästbutikerna i Örebro? Jag vet hööks, men finns andra som är värt ett besök?
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna K

Mitt tips är att kolla in nätbutiker i Tyskland, Holland eller England. Tror inte att Sverige är billigare nu eftersom växlingskursen är så dålig.

Svar: men då kommer portoavgiften till, och då blir det ungefär samma avgift och jag prövar heldre i butik så man inte måste beställa och skicka tillbaka en massa. :)
Annu Åkers

2013-03-20 @ 22:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo