Galoppträning

2013-03-25 @ 10:33:20
Igår gick tiden igen så förbaskat snabbt i stallet, jag förstår inte hur tiden bara flyger iväg där. Dessutom hade jag glömt att lägga på mig klocka på armen så hade noll koll på tiden! 
 
Jag började med att ta gummiborsten med och promenera iväg till hagen var jag stod i alla fall 30 min och bortstade Matti. Robin stackaren blev lite avundsjuk ibland och kom för att jaga bort Matti för att få lite uppmärksamhet, men annars så stod Matti stilla och bara njöt av vårsolen och borstningen.
 
I ridningen så fokuserade jag för en gångs skull mest på galoppen. Jag har fortfarande svårt att rida ihop honom så Matti vill bli lite väl lång i galoppen. Men vi gjorde mycket volter, större som mindre, några steg öppna på volterna och tempoväxlingar i galoppen. Jag får ännu jobba arslet av mig för att hålla galoppen rullande och försöka få honom rund i formen, men vetja det kommer så småning om. I galoppen var han stundvis riktigt lätt på hand, STUNDVIS. 
 
Efter galoppträningen så avslutade jag lite i terräng med killen min. Så där lunkade vi på i skogen och Matti tyckte säkert lika som jag att det var mycket roligare att avsluta i terräng än att skritta varv efter varv i manegen eller på ridplanen! :)
 
 
Fick ett nyfiket välkomnande av båda hästarn, fast här på bilden syns bara Matti
 
 
Se nu bara ur han njuter. Så här stod han i 30 min då jag borstade. Gullungen!
 
 
Avskrittning i skogen
 
 
Red för första gången med musik i öronen, det var ganska bra grej, tror jag ska köra på det oftare! :)
 
 
Tillbaka vid stallet efter lite avskrittning i terräng. Matti = tröttilainen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo