Nu kör vi!!!

2013-03-10 @ 06:27:00
Tidididididiii, fanken jag är nervös, har knappt fått en blund inatt. Så nu håller jag på att försöka få i mig frukost, men bara tanken av hur mycket folk det kommer att vara på plats gör mig illamående!! OMG, inte alls prestationsångest!!! Men jag måste träna på detta för att lugna ner nervena.
 
Håll tummar och tår nu alla läsare!! Någon gång mellan kl 10:40-11:10 startar jag och Matti... NERVÖST!! Jag har ännu inte bestämt mig vad vi ska ha på oss, igår tog jag i alla fall vita schabraken och vita benlindor, men vad jag ska ha på mig är en ett stort frågetecken ännu.. Man måste ju inte ha tävlingskläder när det är övningstävling, men på ett sätt skulle jag vilja ha mina oanvända vita ridbyxor, men uppfattas man snobbig då?? Gaah, NERVÖST!!!
 
Igår övade jag programmet en sista gång snabbt så att Matti fick röra på sig lite. Jag red i kanske 20 min, men jag inbillade mig hela tiden att han haltade i skritten, så jag vet inte om skritten blev feltaktig och det var därför det kändes som han haltade (kändes vanligt och gick rent i traven o galoppen), de andra tejejrna i manegen tyckte inte han haltade, så jag har väl blivit hypokondriker!! Haha, prövade annars att fläta manen igår på Matti, men det blev inte så fint, kan får troligtvis ha manen fri i morn. ;)
 
 
Bättra än förra året i alla fall, men jag måste nog öva lite mer innan man våga tävla i mina knoppar
 

Kommentarer
Postat av: Miia

Tyckte videon i går såg fin ut! Ni e ett stiligt par! Massor med lycka till på tävlingen idag!

Svar:
Annu Åkers

2013-03-10 @ 08:33:25 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo