Pengar växer inte på träd

2013-03-08 @ 08:00:36
Okej, nå för vissa tycks det ju göra det (jag är inte bitter, hehe), men för oss som vänder på varje cent så tänkte jag tipsa om en super skön fleecetröja. Jag köpte 2 stycken för 14 euro från H&M, en rosa och en svart. vi får ju se hur länge de håller, men eftersom man blir lortig i stallet vill jag inte till vardags lägga ut stora summor på kläderna, då vågar jag inte borsta min lortiga häst till sist.
 
Jag har helt ok med undertröjar (pikeér osv) men inte riktigt någon tröja att ha ovanpå när det är lite kallare (som det är nu). Tröjor från hästbutiker tycker jag kostar så mycket, så jag har börjat kika på pikeér och tröjor från vanliga butiker eftersom ridkläder ligger på modet lite hela tiden nu från och till.
 
Så denna fleece tröja hittade jag på H&M-rean för 7 euro. Känner mig fräsh i den, och det blev perfekt varmt i den, frös inte trots att jag blev svettig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har också beställt en sån, fast i svart. Tänkte att det kan va bra att ha under typ då man skidar. Och då den ändå va så billig :)

Svar:
Annu Åkers

2013-03-08 @ 11:55:33 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo