Strålande fredag!

2013-03-15 @ 14:51:00
Det har varit en helt fantastisk fredag! Solen har strålat ikapp med mitt humör och jag har fått ta allting i egen takt och inte stressat ett dugg, som jag annars tycker jag bara gör!
 
Dagen började med väckning kl 08:00 för att sen efter en stund bege mig på cykeln mot stallet och rid ut i terräng med Linn & Robin. Fast färden till stallet tänkte sluta dåligt, en barnklass var ute och gick, och ena ungens pulkka hamnade rakt ut framför mig då jag kom cyklande så jag körde över den och i samma stund föll jag då jag tappade balansen, men det gick bra, både för pulkkan och mig som tur!
 
Terrängrundan var helt underbar, perfekt väder, inte för kallt inte för varmt! Vi red dessutom en annan väg idag var vi kunde galoppera och trava hur bra som helst! Jag fick konstatera att det finns visst terräng här omkring, bara man vet vartåt man ska rida. Matti var så avslappnad idag så jag kunde trava o galoppera på lite längre tygel precis som i Helsingby. Ibland rider jag i terräng på ganska lång tygel i alla gångarter för att Matti själv ska hitta sin balans och inte ta för mycket stöd av tygeln, men också för att jag inte ska ta för mycket stöd av tygeln utan hitta min balans och rida mera med sätet även om vi är i terräng.
 
 
 
 
 
 
 Där var vi galopperade var det var lite djupare snö, så Mattis boots tappade sin effekt en aning ;)
 
 
Haha, sen efter terrängrundan hjälpte jag  Ansu lite i stallet så vi skulle hinna lägga oss ner en stund i höet och prata. Även om min fina vän har sin häst och jobbar i samma stall var jag har Matti är det allt för sällan vi ses eftersom hon är dagtid, så man måste ta vara på tillfällena, haha! Så där låg vi i varsin hö-hög och skrattade o pratade en stund. Diskussions-ämnena kanske spårade ur lite ibland, men det var så skönt att bara få vara där, inga måsten, bara glädje och kärlek! 
 
 
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo