Svar på kommentar!

2013-03-18 @ 16:50:17
Postat av: Anonym

Tycker du att du ändra i din hästhållning sedan du böt stall?? 
Trivs du bra fortfarande då du varit där lite längre, fast det kanske du inte vill svara på?? 
Matti är så söt, kan du inte filma mera från då du rider.

 

ANNU SVARAR:

Min häst hållning skulle jag nu inte säga har ändrat så drastiskt, jag täckar varken Matti mer eller mindre än tidigare, visst har Matti skymtast i fleece-täcke här på bloggen, men det täcket har jag bara på kanske en till en och en halv timme för att Matti ska torka efter ridpasset innan jag åker hem. Matti står oftast naken-fis. Sen så rider jag som tidigare, bara att jag har bättre tränignsmöjligheter nu så har inte behövt pausa p.g.a. isbana till ridplan som jag förstått de flesta stall utan manege har haft de seanste veckorna.

Jo, nu kom jag på en sak jag ändrat med!! Jag tar bättre hand om min utrustning. Tränset tvättar jag nästan varje gång jag ridit. Inte så noga att jag tar loss alla delar, utan det är ihopsatt då jag putsar och fettar ner det. Sadeln tvättar jag 1 gång i månaden ungefär. Men detta har jag börjat med eftersom det finns för första tillgängligt till varmt vatten, och sedan så är det varmt i stallet så man har inte sådan brådis hem efter att man ridit p.g.a. kylan!

Sen så kanske jag träffar Matti mera nu än förr, eftersom han är så nära kan det vara 2 gånger per dag jag myser och borsta honom, ex. om jag ridit på förmiddagen och vill han ska få gå längre ute i hagen, ja då hoppar jag enkelt på cykeln och hämtar in honom på kvällen sen, och dit har bara kanske 1 timme farit av dagen + att jag fått motion då jag cyklat. Matti har dessutom börjat lystra mycket bättre på min röst. Genast jag säger "Matti" när jag kommer gåendes längs stallgången lystrar han genast och höjder huvudet och tittar mot mig, det gör han inte till andra i stallet. <3

I stallet stortrivs jag, men det trodde jag texterna här på bloggen hade avspeglat sig. Som jag tidigare skrivit, alla är super schysta och peppande i stallet. Jag menar det är 24 hästar i stallet (hjälp är det så många, det känns inte så!!) och då blir vi säkert närmare 30 kvinnor på ett och samma ställe och jag har inte ännu hört någon prata skit om någon, eller haft fräsiga eller elaka kommentarer om någon eller någon annans häst. DET mina kära läsare är ovanligt tycker jag! Kvinnor kan vara så jäkla dryga och elaka bakom ryggen på folk!!

Jag får ju filmer då någon annan filmat, så allt hänger på att hitta någon kameraman. Kameran är i princip alltid med i stallet, men sällan någon som kan filma då jag rider. Men ska försöka bli bättre på det om det önskas!

 

 Sista bilden på oss då vi var stationerade i Helsingby


Kommentarer
Postat av: Julia

Verkligen härligt att ni trivs så bra!

2013-03-18 @ 23:32:38 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo