Äntligen

2013-05-06 @ 12:10:00
Det känns som det är ett tag sedan jag bjöd på någon video då jag rider Matti, så här kommer den. Nästa gång ska jag försöka ha någon att filma när det känns det går toppen, för som jag skrev igår så kändes Matti trött och jag var trött, så det blev inte så bra ansprång till bommarna som i förrgår, så jag är fullt medveten att jag kommer fel några gånger, men seli, seli, här kommer videon ;)
 
Ser ni att Matti är mer framåt (även om han kändes trött). Ansu kommenterade det när hon såg oss rida, så när jag kom hem måsta jag kika på gamla videon för att jämföra, och visst ser han mer framåt ur nu, och känns så också, men man noterar inte sådan förändring när man rider gossen varje dag! Det tar sig, sakta, sakta, men säkert. :)
 
 
 
Jag stör mig bara på min puckel-rygg, jag måste verkligen fara till massör och kolla så det inte är någon låsning (vilket min ridlärare tror det är)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna K

Jag tycker VERKLIGEN man ser en utveckling i rätt riktning för varje film du lägger upp på er, det märks här där han har bra framåtbjudning att han blivit starkare och orkar bli lättare framtill.

Svar: Vad jag tycker om att läsa dina kommentarer, du är så observant och skriver konstruktivt! Det glädjer mig att läsa! Matti är tyvärr inte allt för lätt framtill ännu, men ju mer styrka han får destu lättare blir han ju! Tack snälla för din kommentar!! :)
Annu Åkers

2013-05-06 @ 15:44:58
Postat av: Anna K

Måste ännu tillägga att jag kollat på väldigt många dressyrtävlingar i Nyland och som han går här på videon så går han mycket bättre än vad många ekipage på regional lätt nivå med ordinära hästar gör.

Med ordinär häst menade jag alltså inget nedvärderande om dem eller Matti, utan helt enkelt hästar som inte har så mycket gratis som unga gångartsstjärnor som kostat skjortan.

2013-05-06 @ 16:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo