Cavaletti + galoppträning

2013-05-11 @ 17:54:00
Idag var det meningen det skulle ha blivit en terrängrunda men då det regnade om vart annat så planerade vi om (Ansu och jag) och byggde cavaletti och lade fram bommar för att träna på galoppen. Detta var verkligen en super övning för både Matti och Tepa eftersom båda har lite svårt med att hålla samma takt i galoppen och ha en rullande galopp.
 
På ena långsidan hade vi tre galoppbommar och på andra långsidan hade vi cavalettin. Verkligen bra övning och på bommarna känns det verkligen som om det börjar så småning om gå bättre, och jag börjar så småning om (inte än, men snart) känna när vi kommer rätt och fel, och jag börjar känna när jag ska hålla in och driva på mellan bommar/cavalettin.
 
Det var riktigt roligt och jag och Ansu satt och ropade till varandra, till mig ropade Ansu "tårna fram, benen om!!" eftersom detta är ett stort problem med min sits när jag hoppar, tårna står ut till sidan och jag kniper fast med knäna så underskänkeln bara flaxar. Så det var verkligen toppen att hon satt och ropade lite på mig så jag tänkte på det mellan bommarna och cavalettin.
 
Eftersom solen tittade fram när vi var klara red vi en kort sväng i terräng ändå när vi skrittade av. Det är verkligen toppen att rida samtidigt som en vän då man kan hjälpa varandra och peppa varandra under passet! :) Så vida man inte tar illa upp om kompisen kommenterar ens ridning. ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo