Det blir inte alltid som man vill

2013-05-16 @ 15:42:00
Idag var jag till farbro doktorn och visade upp min fot (läs mer om det här) och det konstaterades att jag hade en fraktur i foten, en såkallad stressfraktur som gick rakt genom ett ben.
 
Mina första tankar och frågor var självklart om jag kunde rida. Först var läkaren tveksam men sade sedan bara jag använder ett skoinlägg som skall göras åt mig så foten inte belastas borde det gå bra, men gör det ont rekommenderades jag att inte rida.
 
Som ni redan vet är jag en lipsill, speciellt när det kommer till Matti, så då min mamma frågade hur läkarbesöket gått brast det för mig och jag började gråta, eftersom jag bara tänkte på hur Matti kommer få tråkig och enformig träning nu när jag inte kan tömköra, longera, promenera i skogen för hand osv. med honom, det enda jag kan göra är rida barbacka och dressyr (kanske hoppa beror lite på hur det känns).. Så jaa-a vi får se hur jag löser detta. Jag har redan prata med Suvi och förvarnat henne att hon troligen kommer få komma två dagar i veckan, för att hjälpa mig med det jag inte får göra ännu (promenader, longera, tömköra osv.)
 
Så det är statuset för min fot som jag bara trodde var inflammerad.. Där ser man, jag kan ha problem upp till ett år framåt och jag borde bara ta det lugnt och vila foten!! Men nu fick jag ju i alla fall svart på vitt att jag har ordenligt sjukt och inte inbillar mig eller överdriver.. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Men usch så tråkit! Bra med hjälpredor ju, vi sku behöv va en till på Vicky, känns som om ja e i stalle hela tiden, haha :P
Lite såde awkward att säg, men behöver du nå extra hjälp ere bara att säg till heheh (A)

Svar: jo det känns verkligen trist, men som tur känns foten mycket bättre idag då den varit mycket bättre. Jo nämen bra att veta men Juuliaoch Suvi hjälper mig så bra så det funkar fint! jag vill ju hinna ta hand om.min guldklimp själv också, och så tycker jag redan tre stycken är max vad jag vill ha till matti då alla rider på olika sätt så inte han blir förvirrad :)
Annu Åkers

2013-05-17 @ 09:20:25 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo