Matti och Juulia hoppar specialhinder

2013-05-23 @ 22:32:23
 
Idag hoppade de lite kortare lektion men lite mer intensiv. Det var specialhinder som stod på schemat och Matti klarade det med bravur! ETT hinder kom ett stopp på första gången de red emot det (det vitblåa räcket i videon), men sedan flöt allting på som en dans, typ. Matti har ju nog mycket att lära sig med avstånd osv. men hans arbetsmoral och vilja är guld värd. Fast han var lite trött hoppade han allt, och alla hinder låg på 90 cm.
 
Fast jag själv knappast skulle ha vågat hoppa specialhinder så blir jag så glad när Juulia inte tvekar och ger Matti självfötroende med hoppninen så han senare i sin tur kan ge mig det i hoppningen. Man ser riktigt hur modig Matti blivit! Muren hoppade han galant fast han aldrig hoppat någon mur tidigare. Vattenhindre med vatten i hoppade han också första gången i sitt liv med bravur (vi har tidigare bara hoppat vattenmattan, men inte med vatten i).
 
Ska bli spännande att se hur de placerar sig på lördag. Matti har ju inte så mycket erfarenhet i hoppningen så jag har inte så höga förväntningar, men både häst och ryttare får göra något kul tillsammans och bli en erfarenhet rikare! Vackert så! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo