Ett steg närmare manegen

2013-11-28 @ 12:51:00
I förrgår kom det mera delar till manegen, så nu är vi ett steg närmare att få rida inomhus i vinter, men också ett steg närmare att stallsgården ser ut som en stor byggplats med bråte över allt!
Igår kom pojkvännen med i stallet och vi gick ut och gick i skogen och hade lite NH-träning både där och sedan på den nu mycket skrämmande parkeringen med alla presenningar som flaxar och stora metallhögar. Men Matti skötte sig bra, även om han hajade till när presenningen åkte upp med en väldig fart när vi gick förbi!
Idag blåser det helt galet så tror Matti får vara ledig om det inte minskar i till kvällen för det är ju nästan storm där ute!! Jessus. Fy då, i denna fart är vi utan muskler tills att manegen kommer eftersom man inte kan rida på isbanan till ridplan eller något annat än skritt i terräng.. :(

Kommentarer
Postat av: Miia Nybacka

Vi har ju också fördelen att ha manege vid stallet men jag tränar där max 2ggr/vecka. Tycker det går jättebra att träna dressyr i terräng, Sam får dessutom bättre framåt bjudning i terrängen än på plan/i manegen. Jag brukar köra mycket övergångar,skänkelvikningar och öppna/sluta.
När det sen kommer mer snö finns det ju inget bättre än att ruda dressyr i djupsnö!

Svar: jo men tyvärr har man knappt kunnat rida ut i terrängen och göra något mera avancerat än att skritta på rakt spår då det varit så halt och dåligt underlag :/Därför hoppas jag isbanan smälter bort från ridplan så man kan vara där och samma i terrängen eller att det kommer så pass mycket snö så man kan rida på ridplanen ovanpå snön! :)
Annu Åkers

2013-11-28 @ 14:23:41 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo