Laukkatie

2013-11-09 @ 13:51:00
Idag blev det mer fart på terrängrundan än igår, idag red vi nämligen mot laukkatie (för er svenska läsare så betyder laukkatie = galoppvägen på svenska). Vägen riktiga namn är väl mossavägen eller något liknande, men jag kallar den laukkatie eftersom man slipper långa sträckor fram i galopp och trav på bra underlag.
 
 Ganska kul att se hur hårt man ridit. Som hårdast red vi 28 km i timmen på hemvägen i galopp :)
 
Idag var det Johanna på Pasa och Mira på Robin som hänge med och det var riktigt trevlig. Jag fick ju öva på min finska när Mira var med som är finskspråkig så det är ju alltid plus i kanten! :) Hästarna skötte sig fint, även om Pasa taggade till och slängde några bocksprång här som där, men Johanna är ju så duktig och van så det var inga större problem. 
 
Jag lade på sportstrackern för att ta reda på hur lång ritt vi gjorde, och det var en 9 km runda på 1 h och 10 min. Inta illa pinkat! Reflexerna hade vi på och man märker att bilisterna saktar mera in då man har reflexerna på, de liom lägger ordentligt märke till en tror jag?
 
 
sötnosarna Robin och Matti <3

Kommentarer
Postat av: kajsa

Oj vad det låter härligt :)
Hur fungerar annars sportstrackern? Har du den bara som app i telefon eller har du pulsband + klocka också?

Du har så fin heppa :)

Svar: jo det var riktigt trevlig! :) Jo jag har den som app på telefonen så jag lägger bara på gps och sedans tartar appen så håller den koll på var jag rör mig :) När jag springer har jag den också.
Har ingen pulsklocka eller band då jag rider eftersom jag inte är så brydd i det. men ritten, tiden och sträckan är kul att kolla på :)
Annu Åkers

2013-11-09 @ 14:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo