Lite små panik!

2013-11-04 @ 11:23:00
Alltså vilken tur att jag dubbelkollade min tid!! Jag ska rida lektion för Nan Ekblom ikväll i Solfmanegen, och jag hade sett fel på tidtabellen, jag hade kollat att jag skulle ha ridit kl 20 eftersom det var en tjej som hade liknande namn som mig då, men när jag dubbelkollade såg jag att jag red  redan kl 17!!  Gissa paniken!
 
Så nu har jag hamnat att ringa runt och fixa så jag får låna dragbil tidigare, fixa med chauffören och transport eftersom inget av dessa har jag själv. Lite probelm hur jag ska ta mig till manegen nu bara!! FY, känner mig riktigt stressad och nervös nu! Speciellt då jag inte riktigt hunnit rida så ordentligt sedan förra Nans lektionen. Men nu har jag bättre tid igen då examensarbetets idé är inlämnat. Så nu lider inte Mattis motionering längre.
 
 
Jag skäms lite då jag inte hunnit rida ordentligt, så Matti kommer säkert vara tung på hand och styv idag. Men kanske  Nan har nya tips då hur jag på annat sätt kan snabbt få bort hängigheten på honom? Finns det någon som är intresserad av att komma och filma och fota lite från lektionen?

Kommentarer
Postat av: AnnaK

Lycka till på träningen!

Om det inte är nån bamsekombination som du får låna tycker jag att det som hästägare lönar sig att lära sig köra själv så kan man åtminstone stryka chauffören från listan. Matti är så pass liten att du antagligen får köra honom med de flesta vanliga bilar och släp. Om det händer oförutsedda saker känns det bra ju färre problemmoment man har. Jag körde släp för första gången i mitt liv ett nyår när en häst akut måste till klinik då alla med be- eller c-kort var fulla och jag med mitt b-kort gick på medicinering och var nykter så jag fick köra. Hade väldigt gärna övat utan häst och berusade "bilskolelärare" :D

Svar: jo nä det konstaterade jag också ikväll, så i morgon ska jag ta min fösta lektion. Men fy då vilken första gång!! Tränade lite att backa släpet idag (utan häst) när det skulle parkeras, men joo, egen BE-kort behövs verkligen!
Annu Åkers

2013-11-04 @ 14:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo