Rätt sorts människor

2013-10-09 @ 19:53:00
Något jag konstaterat är att det är så viktigt att man har rätt sorts människor runt sig i sin omgivning, alltså att det är människor som ger dig energi och inte tar energi ifrån dig. Jag har hunnit spendera tid i flera stall och fått både med positiva och negativa erfarenheten konstatera hur mycket det här med att ha rätt sorters människor runt sig påverkar din egen motivation med ridningen. Visst är det hästen som gör att du åker till stallet, men det är människorna där som är en stor orsak till hur länge du stannar i stallet.
 
Idag när jag var och tränade på gymmet träffade jag min dressyrtränare Lena Lahti och fick lite pepp-talk av henne. Peppet var precis vad jag behövde, och som bonus fick jag höra trevliga saker som någon annan duktig ryttare sagt åt henne om mig (bara en liten kommentar men ändå) som gjorde mig mera än glad!! Jag har så lätt att nervärdera mina kunskaper inom ridningen, och vi är så dåliga på att berömma varandra här i Finland, men efter det lilla berömmet jag fick idag och pepp-talket ska jag åter en gång försöka bli bättre på att berömma andra också, för it made my day today, och jag blev mera motiverad att rida seriöst igen, och kvällens pass gick faktiskt helt okej i slutet fast början var nästan katastrof, heh.
 
 
Vi lade upp en plan med min tränare, och nästa tisdag drar vi igång med planen och så får vi se om jag våga tävla mera nästa säsong om vårt upplägg gett resultat! 

Kommentarer
Postat av: Marja

Vad fint att du fick ett litet uppsving och blev motiverad av den positiva kommentaren :) Positiva saker hör vi alldeles för sällan här i Finland!

Svar: jo verkligen, och att höra det av ryttare man ser upp till ger ju dubbel effekt! :) Jo tyvärr är vi det, men man måste försöka bättra sig så kanske andra dras med i effekten? :)
Annu Åkers

2013-10-10 @ 18:11:00
Postat av: Anonym

Jag har precis börjat läsa din blogg, så vet inte riktigt så mycket om er, men kan du inte skriva ett inlägg för oss som är nya om hur du hittade din häst och lite din bakgrund inom ridningen. Vad är din meriter, osv.

Du har annars en så fin och trevlig blogg, det är så roligt att hitta en sådan här mysig blogg!

2013-10-11 @ 12:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo