Sanningen förvrängs?

2013-10-16 @ 13:15:00
Jag fick ett härligt mejl här om dagen av en härlig kvinna som "kände" (eller vad vi ska kalla det, heh) Matti innan jag kom in i bilden, och hon korrigerade lite saker som jag hade skrivit i om hur Matti varit tidigare. Jag blir så glad när någon har modet att korrigera saker som blivit förvrängda, detaljer hade blivit överdriva och de i sin tur jagat upp mig i onödan.
 
Vad som blivit överdrivet åt mig var då att Matti hade stegrat sig i terrängen så högt att han voltat bakåt, så var inte fallet utan otrolig otur var kanten till diket på vägen som de galopperade på gett vika och ekipaget fallit ner i diket. Självklart var detta lika hemskt och kunnat sluta så otroligt dåligt, men ändå känns en olycka bättre att vara medveten om än att Matti stegrat sig så galet högt och fallit bakåt. För just den stegrande-versionen är den jag fått höra och gjort att jag alltid haft i bakhuvudet att Matti kan resa sig på bakbenen och riktigt falla bakåt = inget att leka med! Så ni kan ju ana min lättnad att läsa det var en hesmk olycka istället för  stegrandet, för sådana olyckor kan tyvärr hända oss alla, hur snäll häst vi än har!
 
Är det inte ganska hemskt hur historier kan överdrivas, när man inte själv varit på plats är det så enkelt att tro på allt som berättas åt en. Det bästa med mejlen hur som helst var att läsa slutet på det då det där stod "Nåt monster var han inte, bara en väldigt vilsen och osäker häst". Tack ännu en gång för att du ville rätta historien jag fått höra. Jag hoppas fler rättar varandra om sådana här situationer uppstår.
 
Visst har Matti stegrat sig då han varit lös någon enstaka gång, men aldrig med mig på ryggen och det känns så skönt att veta han aldrig gjort det heller. Halleluja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo