Stress och se i kors!

2013-10-27 @ 17:05:09
Hade tänkt promenera Matti för hand ut i skogen idag, men jag var med pojkvännen och mamma på Byggmässan i Botniahallen bra mycket längre än jag trodde att vi skulle vara, så det blev lite tisbrist då jag är tvungen att läsa på tent ikväll, så Matti fick med andra ord vara helt ledig idag.
 
Så efter att vi inspirerats och plockat på oss många broschyrer av husleverantörer, och pratat med diverse olika människor i båsen om allt från belysning, till uppvärmning av husen, så blev det att på hemvägen åka via stallet med "finkläderna" på och hämta in ler-monstren Matti och Robin från hagen. Det är alltid så roligt i stallet när man nu som då ser hästägare komma med sina vanliga kläder in i stallet. Stallet ligger ju ganska nära stan så detta händer ju nu som då att man får se hur ens stallkamrater ser ut när de inte är genomsvettiga och har nersmutsade ridkläder, ibland får man till och med kika två gånger för att känna igen människorna. 
 
Hur som helst, när hästarna var inne blandade jag maten till Matti och borsta av honom leran så han såg representabel igen. Som tur är det ju bara bra för hästarna att ha en ledig dag ibland, men jag avskyr när det är tiden i stallet jag måste kompromissa ner, även om detta sker ganska sällan, men ändå. Mitt lilla barn Matti vill jag ju inte prioritera bort, men idag blev jag tvungen till det.
 
Största frågetecknet idag när jag kom till stallet var tydligen "Har du glasögon?!!" ;) Yepp, läsglasögon

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Vad vacker header du har.

2013-10-27 @ 18:06:43 / URL: http://www.kashayas.se
Postat av: Tina

Fin header =)

2013-10-27 @ 18:11:13 / URL: http://photobytina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om jag förstått det rätt här har ni väl tänkt börja bygga hus? Du skulle jättegärna få blogga om det också! Är själv intresserad av hem & inredning och söker inspiration tills jag själv ska börja bygga hus nån gång :) Jättefin och trevlig blogg annars!

Svar: Den här bloggen försöker jag hålla som en renodlad hästblogg, så hit kommer det inte upp, men kanske jag när det börjar ske störra saker startar en blogg enskilt för det. Ananrs kan du följa byggandet på min instragram :) Annuakers heter jag där :)
Annu Åkers

2013-11-06 @ 11:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo