Tröttilainen

2013-10-17 @ 21:12:52
Idag var jag första dagen på jobbet och det var inte många timmars sömn inatt. Tur i oturen hade jag lovat Suvi att få ta hand om Matti (både för henne och mig är Matti en terapiform och en chans att slippa från vardagens stress), och när man ser ut på vädret och konstaterat hur lite sömn man fått är jag nöjd att jag lovat denna dag till dem, för skulle jag ridit idag skulle det inte blivit till någonting, för jag är helt loppu slut i skallen!
 
Jag tycker det är så otroligt roligt när ni börjat kommentera så mycket! Själv är jag en tyst bloggläsare som sällan kommenterar (borde bli bättre på det). Ni är så otrolgit duktiga på att ge beröm och tipsa mig om olika saker, tack för det!
 
I helgen ska vi på sista delen i Natural Horsemanship och det blir att klä sig som en michelingubbe har jag på känn, men kanske det är varmare denna gång än tidigare eftersom jag får delta med Matti denna gång. Shit vad jag längtar!! I morgon planerar jag rida cavaletti om ridplanen tillåter och avsluta med lite NH-träning inför lördagen. Hihi, vi kommer få en liten fan-grupp med (haha, nå nej!!), nämen mina ett par härliga hästkompisar kommer också på kursen, så det är roligt med kända ansikten eftersom det säkert blir nervöst att träna NH på nytt ställe inför publik!! ;)
 
Jag vet jag bara babblar NH nu, men när kurserna är aktuella är det enda som är i skallen, så ni som inte är brydda i NH får snart börja läsa om förberedelserna inför kommande dressyrtävlingar vi kanske borde börja träna inför? ;)
 
Här (klick) kan ni annars läsa Annas och Dunas mysiga blogg, de är en duo jag blev förtjusta i under NH-kurserna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo