4 timmar senare

2013-09-13 @ 19:20:04
Vilket härligt väder det blev på eftermiddagen! Klockan 15 cyklade jag och Johanna till stallet och mötte upp Linn, sedan begav vi oss alla tre till ridplanen och trimmade hästarna. Det är annars helt otrolig hur snabbt byggarbetarna får ner gamla manegen, den är snart puts väck, och den nya börjar ta form. Tur att ingen av hästarna är brydd i när de tar ner plåtar och kör omkring där med lastbilar.
 
Till en början var Matti tung på hand och jag hann tänka vad det ska bli av detta ridpass. Men efter att jag lite värmt upp i trav och började med galoppen så blev det bättre. Sen lade jag till övergångar från galopp till halt, och från halt till galopp, så det gjorde verkligen susen för Matti. Matti har inte riktigt styrkan att göra en korrekt halt från galopp med vikten på bakbenen, men övning ger färdighet. Vi fick en bra halt och de andra ditåt, så jag är ändå nöjd. 
 
Sedan avslutade jag passet med att göra i övningstrav skänkelvikningar sic sac och samlingar, Matti blev riktigt taggad så han försökte göra galopplyft ibland. Jag var riktigt nöjd, för det var första gången på länge jag fick honom bra uppmjukad åt vänster, så det blev många klappar och berömmande stunder.
 
Till sist skrittade vi tre tjejer på våra hästar ut i terräng. Alltså vilket fantastiskt väder vi har i september, och vilket fantastiskt gäng jag får umgås med i stallet! Helt toppen!! I morgon ska jag på Natural Horsemanship del 1 av 3, så det blir grunderna i morgon, och det ska bli super intressant!!
 
 
Matti älsklingen var så trött efter ridpasset då det var så mycket galopp så jag fick nästan dra in honom i stallet. Men sen stod han nöjt och tuggade i sig höet efter en lite dusch. Tänk hur otrolitg mycket man kan tycka om ett djur, det är ju helt fantastiskt! 

Kommentarer
Postat av: Julia

Han posar som en äkta blogg-häst :))

Svar: visst gör han ;D fast ibalnd bara suckar han när jag tar fram telefonen och vill ta en foto. ;)
Annu Åkers

2013-09-14 @ 15:31:32 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo