Dressyr

2013-09-01 @ 21:15:00
Det är ganska knepigt hur Matti kan vara helt fantastisk att rida ena dagen och andra dagen får jag ingenting igenom. Men då igen tycker jag om när det är lite utmaningar, det är ju då man utveklas ju!
 
Hur som helst. För några dagar sedan tog Hanna-Mari Ågren några foton på mig och Matti då vi red, alltid kul med sådana överraskningar, eftersom det är så sällan jag har någon att fota mig och Matti då vi rider. Trist bara att Matti skulle kännas så tung att rida just när paparazzin var framme med kameran. Varför är ingen på plats o dokumenterar när det går bra? ;)
 
Idag regnade det som tusan, så skippade ridningen, det blev istället en mys-dag, alltså kvalitetstid med borstning och gos. Jag hade nog egentligen tänkt longera Matti och var påväg ut till ridplanen då Johanna ringde, så jag fick då ta och svänga om för att hinna med henne och några andra tjejer på lite kvällskäk. Men ridplanen var ändå så geggig så tror inte Matti hade något emot att få slippa trampa där i geggan.
 
I morgon kommer hovslagaren för att sko Matti och Tepa, så DÅ tänkte jag försöka komma mig för att longera Matti istället. Finns det utrymme tänkte jag lägga upp lite cavaletti för honom att trava över. Ridskolan börjar ju denna vecka vid Hubbe så vi får se hur man hinner rida för att slippa rusningstrafiken, vi är ju ändå ganska många i stallet nu som ska samsas om en ridplan istället för 2 (3 st då manegen var i bruk).
 
Här kommer nu då bilderna från tidigare i veckan (innan Matti blev klippt). Kiitos kuvista Hanna!!
 

Kommentarer
Postat av: A

Vad tycker du om att de ska börja en ridskola i stallet då? hinner du rida allls?

Svar: det ska nog inte vara några problem, vi ser det när ridskolan kommit igång! :)
Annu Åkers

2013-09-01 @ 21:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo