Önskad uppdatering - Han mår bättre

2013-09-23 @ 23:11:00
Ludde-kissen min mår bättre. Blod hittades i urinen, men inga kristaller. Ludde blev nersövd för undersökning av urinröret/urinblåsan och fick konstaterat det är en infektion.  Så vi fick mera antibiotika utskrivet och smärtstilland, sedan blev jag rekommenderad att köpa en adapter som utsöndrar ett lugnande hormon som ska lugna stressade katter som Ludde, så nu tack och lov ropar han inte mer och mera sig själv, så kanske jag får sömn denna natt?
 
Jag dessvärre blev efter helgens alla veterinärssamtal, mediciner och veterinärbesök osv. över 200 euro fattigare, men det är mina djur värda, jag skulle ge vad om helst för att de ska få må bra. Mina djur är som mina barn och då får det nästan kosta vad det kosta vill, fast det tankesättet går ju inte riktigt när man från tidigare är fattig studerande, men som tur har man precis sommarjobbat så den biten löstes denna gång utan problem. :)
 
Vi besökte Västkustens smådjursklinik, och där kände jag mig trygg eftersom jag blev tagen på allvar och Ludde undesöktes ordentligt! Tack ska ni ha!!

Kommentarer
Postat av: Miia

Oj vad skönt!
På Västkustens är de duktiga!

Det är nog samma här hos oss,mina hundar är mina barn så man gör vad som helst för dem.
Avskyr folk som säger "Nå det är bara en hund/katt" ! För mig är de en familjemedlem.

Svar: Jo verkligen. Alla djur i vår familj blir om barn, och klumpen i magen när de är sjuka eller inte sig själva är bara för hemsk, men som tur är Ludde sig själv idag och äter och dricker, så det var nog bra blåsan blev tömd och han fick bra med värkmedicin
Annu Åkers

2013-09-24 @ 08:52:47 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se
Postat av: Catta

Men försäkringen täcker väl en del av kostnaderna? :)

Svar: vi har inte våra katter försäkrade då de är innekatter, men vi började fundera vi kanske borde försäkra dem i alla fall. ;)
Annu Åkers

2013-09-24 @ 10:50:28
Postat av: Julia

Skönt att höra att det ordnade sig.

Svar: jo verkligen!!
Annu Åkers

2013-09-25 @ 00:06:09 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo