Natural horsemanship

2013-09-09 @ 11:51:19
Nu i helgen kommer troligen vara den mest intressanat helgen på länge i hästsammanhang. Jag ska på del 1 av 3 i natural horsemanship.
 
Självklart skulle jag ha velat delta med Matti, men det har jag som fattig studerande inte råd med hur jag än försökt fundera ut sätt att kunna delta, eller vridit och vänt på pengarna, men som åhörare har jag möjlighet att delta på en av dagarna av alla kurser. Det är egentligen fulla helger lö-sö som kursen är, men även där hängde det också upp sig ekonomiskt för mig så jag kan bara delta en dag av varje helg, men säkerligen lär jag mig massor för det, hoppas jag! :) Jag har stora förväntningar!!
 
Jag har ju so far aldrig blivit lärd hur man ska göra korrekt horsemanship, utan det är av eget intresse jag blivit intresserad och läst och studerat från filmer teknik och tankesätt. Att Matti är så ärlig i hantering och kroppspråk har gjort det hela så mycket lättare, du märker genast när du gör rätt och fel. Jag kommer gå bananas med kamera, film och anteckningsblock för att komma ihåg och lära mig optimalt från kursen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Horsefriend forever

Vad roligt att du har chans att delta i NH-kurs! Är själv intresserad men har inte haft möjlighet än. Hoppas du delar med dig några godbitar från kursen :)! Lycka till med Matti och annat!

Svar: tack, tack, jo jag kommer verkligen göra en stor update om kursen! :)
Annu Åkers

2013-09-10 @ 20:37:42 / URL: http://mitthobbyrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo