Spännande!!

2013-09-16 @ 12:42:00
Det känns som det är mycket inom häst-världen som ger möjligheter nu just. Igår fick jag förfrågan om jag skulle vilja träna för dressyrryttare Nan Ekblom som själv blir tränad av det franska dressyrproffset Eversti Christian Carden. Självklart tackar jag ja till en sådan förfrågan, och den ridlektionen blir nu redan på onsdag!  
Så nu blev jag ju lite nervös, för jag och Matti är inte på så hög nivå inom dressyren än, och jag kan tänka mig Nan Ekblom tränar alla de duktigare,hårt tävlande o satsande ryttarna här i nejden, jag menar min tränare rider för henne!! Så jag känner att jag fick lite prestationsångest nu när jag tänker på det!! Men visst ska det bli roligt att pröva på att träna för en ny tränare som är så duktig, hoppas bara hon tycker det är givande att träna någon som mig och Matti också!   
Men nu idag är det i alla fall "vanlig" och bekant dressyrlektion för Lena Lahti, så idag känner jag mig trygg och vet vad jag har att förvänta mig = jobba arslet av mig, hehe.   Här är en bild jag snodde från google då Nan Ekblom tränas av fransmannen Eversti Christian Carden
 
Tar nog ett bra tag innan jag och Matti ser ut så där, hehe

Kommentarer
Postat av: Lena

Hääftit...när å var? tänkt om ja sku kom å kik om e kvällstid ;)

Svar: det är mitt på dagen 12:30-13:30. haha hjälp ingen publik, tänkte inte det kan locka sådant då jag skrev ;)
Annu Åkers

2013-09-16 @ 14:32:34
Postat av: Anna

Häftigt :) Blir roligt att läsa om det ;)

Svar: ja alltså det ska bli riktigt intressant, ridit för min favorit tränare i 4 år snart så när hon då tipsar om att prova en annan för att se vad hon har att ge mig, måste man väl göra det ;)
Annu Åkers

2013-09-16 @ 16:17:39 / URL: http://hastanna.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo