Svårt att hålla sig

2013-09-30 @ 20:22:00
Shit vad det var svårt att hålla sig borta från stallet.. Det gick inte. Visst frös jag fortfarande i stallet och nu också, men jag hade sådan klump i magen och visste inte vad det berodde på, så när pojkvännen sade jag skulle fara till stallet och titta  till Matti gjorde jag det och vips var klumpen borta från magen.
 
Jag tittade på en stund då Johanna red. Matti var inte allt för taggade, men stundvis blev han riktigt snygg och Johanna red honom bra!! Det var bra för mig att se någon annan rida honom nu igen, man tänker mera då nästa gång hur man själv ska göra.
 
Nu är jag annars anmäld till söndagens tävlingar, så hoppas fler anmäler sig så de blir av.Tina pepp-talka mig igen lite gällande tävlingar i stallet, så jag måste väl bara lära mig att sluta tänka så sjuttons negativt.. Jag kommer jestas inte ens på mig själv att jag gör de, utan först när andra säger åt mig. Så nu ska vi rocka lätt C på söndag, haha!!
 
 
   
Några dåliga telefonbilder blev det i alla fall från då Johanna red min lilla "ponny"! Han ser ut som en ponny bredvid alla andra stora dressyr och hopphästar i det där stallet, det är riktigt komiskt. Jennie som tränar oss i hoppning retas alltid med att han är en ponny, förr blev jag sur på henne då hon sa så, nu har jag börjat inse det själv, haha!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken häftig header! Verkligen sagolik :)

Svar: visst är den. :) Heidi som fotade är verkligen duktig!
Annu Åkers

2013-09-30 @ 22:27:33 / URL: http://eriikasworld.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo