Tömkörningkurs

2013-09-28 @ 11:05:08
Idag morgon var det tömkörningskurs på schemat vårt. I vanlig ordning var det duktiga Leila som kom och höll kursen för oss på Vasa Hubertus. Jag var först ut av oss, och det märktes verkligen att jag inte tömkört på över 6 månader (p.g.a. stressfrakturen i foten).
 
Matti gick bra och gjorde bra ifrån sig då Leila tömkörde honom, men genast jag började tömköra fungerade det inte riktigt lika bra. Men träning ger färdighet. Det är så mycket svårare än det ser ut, men jag ska försöka öva mera till nästa gång på sådana grundsaker som korrekt styrning! Man får ju nästan skämmas över hur det gick för mig, haha!!
 
Tyvärr måste jag väl säga att foten värker som tusan nu efter kursen, eftersom det var så mjukt underlag p.g.a. allt regn som kommit här i Vasa, så det var inte alls bra för min fraktur i foten att promenera där i den mjuka sanden och vattenpölarna, men det kunde jag inte ha vetat före kursen. Hoppeligen torkar ridplanen upp mera så jag kan på egenhand öva utan att få så här ont i foten.
 
Tack snälla Leila för att du kom ut till Vasa igen och höll kurs!! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nelly

Så roligt med tömkörning och vilken vacker häst! :)

2013-09-28 @ 11:08:57 / URL: http://justanothermortal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo