Vilken perfekt start på morgonen

2013-09-15 @ 09:33:00
Vilken perfekt start på morgonen jag fick igår. Först så var det nog pesten för en morgon trött människa som mig att stiga upp ur sängen när klockan ringer 07:10 en lördag morgon, men upp steg jag och lagade mig färdigt inför dagen.
 
Första stoppet belv Hubbe-stallet. Matti såg förvånad ut att se mig den tiden i stallet, och han verkade förstå det inte skulle bli en vanlig morgon då han får gå ut i hagen och äta massa gott på en gång. Nepp, för idag skulle det bli en morgonterrängrunda innan min kurs i Natural Horsemanship.  Så det blev en barbacka terrängrunda kl 08:15 denna morogon till ära i sällskap av Linn och hästen Robin. 
 
Det var en så skön start på dagen. Vi travade och gallopperade lite smått, så jag fick verkligen känna av mina magmuskler eftersom Matti tar "aningen" större steg i terräng än på ridplanen. Sen jag fick också lov att klamra mig fast med benen och hålla fast i manen i uppförsbackarna så jag inte skulle glida av ryggen när det blev lite klättring i skogen. Det var härliga 45 minuter i morgonsolen utan att möta några människor eller fordon.
 
Efter terrängrundan blev det att rusa vidare till kursen i Natural Horsemanship som jag spenderade min lördag på (kl. 10-17). Men mera om den får ni läsa om senare idag. :) Men flera sådana där härliga mornar borde man unna sig genom att stiga upp någon timme tidigare. Jag trodde jag skulle vara edna som var så "galen", men det var två andra ryttare i stallet redan innan mig och red för fulla muggar på ridplanen, så kanske jag inte är så galen som jag tror? 
 
Det är verkligen höst nu när löven snart täcker all mark på stigen! Men vilken fantastisk höst vi haft so far!!

Kommentarer
Postat av: Mögel

alltid kul ... superfint blogg :)

Svar: Tack ska du ha! :)
Annu Åkers

2013-09-15 @ 11:54:31 / URL: http://www.lacksokning.com/luktproblem/mogel/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo