En annorlunda start på dagen

2014-04-30 @ 13:42:00
Idag på morgonen innan skolan åkte jag ut till stallet för att hjälpa Soffi med musiken till hennes Kur kl 8 på morgonen. Jag hade nämligen lovat agera lite DJ, och körde därför in bilen i manegen och pumpade hennes Kur-musik från Opel-stereon så hon kunde pröva att rida sin Kur till musik. Så vi fick lite dramatisk disko på morgonen, höhö.
 
 
 
 
Jag fick gåshud då Zebbe kom fram dansande med Soffi på ryggen eftersom musiken gjorde Zebbes rörelser ännu häftigare. När klockan var slagen var det ändå bara tid att börja bege sig mot skolan, men det gick inte så lätt som tänkt eftersom ackun på bilen tagit slut under musikspelandet, haha. Som tur har jag startkablar i bilen då min bils acku tagit slut även tidigare, så jag skrittade av Zebbe för hand medan Soffi hämtade sin bil och vi fick försöka få igång min bil. Men så var kablarna för korta eftersom min bil var parkerat på lite knepigt ställe, så vi fick av och an försöka fickparkera Soffis bil närmare och i rätt vinkel så den bilens acku skulle komma så nära som möjligt min bils, haha. Men till sist funkade det och jag kom bara 15 min sent till lektionen. Som tur var läraren mycket förstående när jag förklarade situationen, haha! Lite komiskt är det ju nog.
 
 
 
 
Nu ska jag börja bege mig mot stallet igen eftersom det är möte, och efter det ska jag motionera Matti. På vilket sätt han ska motioneras Vappen till ära har jag inte bestämt mig ännu. Vi får se! GLADA VAPPEN!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo