Knepigt

2014-04-01 @ 12:43:00
Förra helgen var vi och kikade på huset i Vörå, det var så fint och skulle vara så bra för oss, men det finns inte stallplatser med bra tränignsmöjligheter för Matti inom nära håll till huset, så det lär väl inte bli någon flytt. Ganska knepigt hur det på landsbyggden är så där svårt att hitta stallplatser, speciellt när efterfrågan är som den är.
 
Jag blir så frustrerad på det här fenomenet att det är så svårt att få bra träningsmöjligheter och stallplats, men här omkring finns det ingen kommun eller stat som vågar satsa på ridsporten så då är det som det är. Sådana här gånger önskar man bara att man bodde i Sverige, för varje gång jag besöker min syster i Örebro och kör sträckan Stockholm-Örebro blev jag lika förvånad över hur vårt granland Sverige kan vara så mer utvecklat än oss!? Huhhu, man blir ju skallig med alla de här funderarna, haha!
 
Man har blivit så bortskämd med bra träningsmöjligheter vid Vasa Hubertus så det lockar inte alls att "byta" ner sig i möjligheter att träna olika grenar! :)
 
 
 
 
Matti har ju trivts så bra också och utvecklas mera än tidigare år, så därför lockar det inte alls att byta stall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo