Mitt liv om 20 år

2014-04-11 @ 12:46:00
Om 20 år är jag 43 och Matti 29. För det första hoppas jag Matti lever sitt pensionärsliv fortfarande med mig, om inte så att han fick göra det de sista åren. Jag hoppas jag och min pojkvän då bor i vårt hus i Karperö och har en frisk och fin familj, och jag trivs med det jag jobbar med och allt jag gjort i mitt liv so far.
 
Skulle jag fått samma fråga för några år tillbaka skulle svaret säkert varit i stil med "jag hoppas jag rest mycket, blivit rik o bla bla..", men det är inte viktigt för mig längre, eller klart det är viktigt, utan pengar kommer man inte långt, och jag älskar att resa så visst hoppas jag att jag haft möjlighet att resa något, men det är inte viktigast!
 
Med Matti hoppas jag att vi haft otroligt roligt tillsammans och jag kunnat starta min verksamhet gällande terapiridning och terapigrupp för ungdomar/barn i stallmiljö. För jag vill kunna ge tillbaka vad andra gett till mig och hjälpt mig via hästarna när jag behövt terapin och mått dåligt som yngre. :) Gällande tävlingar hoppas jag självklart vi kommit högre upp i klasserna och kunskapsmässig, men mera än till medelsvåra klasser tror jag inte vi kommer att komma, om vi helst kommer dit, det får vi se om 20 år hur långt vi kommit, hehe.
 
Haha, jag låter som en gammal tant! Men jag kräver inte att så märkvärdiga grejer har hänt, så länge jag och Matti fått ha roligt och vara friska tillsammans, och jag är lycklig med min familj!! <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: anna

Karperö?
Sist va de Vörå! När blev de Karperö?? :p

Svar: karperö har vi haft tomt hela tiden i, de var frågan om en tillfällig flytt till hyreshus till vörå ifall stallplats till matti skulle ha hittats men det hittades inte så därför väntar vi vills eget hus är färdigt i karperö innan vi flyttar nästa gån ;)
Annu Åkers

2014-04-11 @ 16:44:44
Postat av: Sara

Låter som en bra pran :) <3

2014-04-11 @ 21:33:40 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Sara

Låter som en bra plan :) <3

2014-04-11 @ 21:33:46 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo