En dröm som nästan blev sann

2014-08-14 @ 09:28:00
Igår var det en av de mysigaste terrängrundor jag och Matti gjort tillsammans! Vi red ut i över en timme och red på någon sandväg och skogsväg var vi kunde öka takten, och så var vi bland annat och vadade med hästarna i vatten. Så mysigt och i bra sällskap!
 
Idag var tanken att vi skulle ha tagit en morgon ritt, men från kl 5 på morgonen har jag inte fått sömn, legat och vridit mig i sängen och haft sprängande huvudvärk så när klockan var 7 och jag försökte stiga upp och lägga på mig kläderna tog det så förbannat ont i skallen så jag fick bara sända iväg ett meddelande att jag inte klarar av att rida nu på morgonen då det känns som skallen ska falla av! Kan det bero på astmamedicinerna?? Eller spända muskler? Jag vet inte, men tog en värkmedicincoctail och försökte sova lite vidare, och det dunkar i hjärnkontoret ännu, men aningen mindre så jag klarar av att sitta uppe. Funderar först om det var migrän, men jag vet inte??
 
Men nu tillbaka till gårdagens roliga terrängrunda!!
 
 
 
 
 
 
 
Jag har ju aldrig sett hur Matti skulle reagera med vatten, och han har aldrig varit med om en sådan här situation då han skulle behöva gå i vatten heller, så jag valde att istället för att trycka på så att han skulle känna sig stressad och få någon negativ upplevelse hoppa ner och mana på honom från marken var han litar på mig mera än från ryggen. Så efter baby steps och funderingsstunder fick jag honom att lägga alla fyra ben i vattnet, men då hoppade han nog snabbt upp på land när det började skvätta vatten, haha.
 
En av mina hästdrömmar har faktiskt varit att på egen häst få simma med sin häst! Den gick kanske inte helt i uppfyllelse nu, men nästa gång tror jag nog jag kan sitta på Matti och lirka fram honom och ner i vattnet från ryggen, för han började leka med mulen i vattnet till sist på den grund sidan, så helt traumatisk upplevelse var det inte fast det var ganska så spännande enligt honom själv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Fegisen min såg så nöjd ut då han tittade på mig när alla benen avr i vattnet. Som om han skulle ha tänkt "titta mamma så duktig jag var!" <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo