Alltså knäppa häst

2014-02-19 @ 19:33:00
Ikväll blev det en promenad i skogen för mig och Matti i sällskap av pappa och hundana igen. Helt otroligt hur de hundarna har noll respekt för Matti, de springer mellan benen, hårt förbi, snusar på Mattis bakben utan något problem i världen osv. Som tur är Matti så snäll, men olyckor kan ändå ske så liite respekt skulle ju vara bra de hade för bakbenen på hästen, hehe. Men hur lär man hundarna det utan att det behöver ske något?
 
Matti var så söt när vi gick ut och gå, för när han mysigt och lugnt gick bakom mig på långt grimskaft, känner jag plötsligt hur han stannar och när jag vänder mig om för att se om han stannat och äta igen så ser jag hur han LÄGGER SIG NER OCH BÖRJAR RULLA SIG PÅ STIGEN, haha! Han har aldrig gjort det förr, men han såg en liten snöplätt som ännu inte var is eller smulten så och han tog chansen och rullade sig på den. Alltså jag trodde jag skulle kissa ner mig av skratt, han är så rolig den där hästen! Helt nöjt kom han upp sedan och tittade på mig som "vadå?".
 
Bölderna var idag 1/3 del storleksmässigt från vad de var i fredags och det är bara helt fantastiskt, jag kommer med gott samvete kunna rida på lördag eftersom jag faktiskt tror de är borta till de! De ömmar inte och den största har också minskat BETYDLIGT i storlek. Tänk, en naturprodukt som Aloe Vera.. Hur har ingen rekommenderat det till mig tidigare?
 
 
Jag stod en bra stund efter promenaden och kliade på Matti något som uppskattats <3
 
Bus

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka hästar har du ridit före Matti? Som medryttarhästar alltså? Kan du inte berätta lite om dem och ladda upp några bilder?

2014-02-20 @ 13:00:23
Postat av: Linda

Va de Johanna Rosendahl som du köpte Aloe Veran av?
Hon berättade i alla fall at hon nyligen fått samtal av en glad hästägare som hade provat med Aloe på sin häst :)

Jag ska prova ge åt vår hund med hudproblem och hoppas på att det skulle hjälpa henne också :)

Svar: just precis hon! :) Jag är super nöjd med produkterna även om jag var skeptisk till en början!
Annu Åkers

2014-02-20 @ 17:57:26 / URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo