Bollen är i rullning

2014-02-12 @ 13:57:55
Jaa-a, då var bollen i rullning gällande foten min igen Fick det efterlängtade brevet från Centralsjukhuset idag var foten skall på magnetundersökning och sedan ska jag någon vecka efteråt och prata med en Ortoped.
 
ENDA som är lite skit är att båda undersökningarna är sent i vår, och OM det blir operation så kommer mitt sommarjobb att bli lidande + att jag är beroende av lönen jag får från den och inte har ekonomsikt råd att vara sjukskriven från den, och sommarjobbet börjar jag redan i maj. Och om det skjuts fram till hösten så blir min 10 veckors praktik lidande så mina studier blir uppskjutna och jag inte blir klar till julen om jag geomför opreationen då.. Ja-a och där har det gått ett år ungefär och jag vill ju få ngot gjort åt foten nu genast och inte gå ett år till med det på detta sätt!
 
Nu är det inte skrivet i sten att det blir operation, men jag hoppas ju på det så att jag slipper den här smärtan i foten och känner mig så begränsad med vad jag kan göra. Men i morgon blir det att ringa och fråga om det inte finns någon möjlighet att påskynda besöket iställe och genom telefonen försöka få dem att förstå min problematik här.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Står det inte på finska? :o
För du bor i Finland va? eller.....?? xD ♥

Svar: finland är ett tvåspråkigt land, och vi som har modersmål svenska ska få sådana här papper på svenska :)
Annu Åkers

2014-02-12 @ 20:13:04 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: AnnaK

Håller tummarna!

2014-02-13 @ 13:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo