Det bästa och hemskaste

2014-02-14 @ 18:52:00
Så var det över! Att hålla tal var bland det värsta men samtidigt bästa jag gjort. Värsta för att jag var så fruktansvärt nervös, snubblade på orden och kände mig gråtfärdig när jag gick upp och skulle börja prata. Det bästa med upplevelsen var att jag trotsade min skräck att prata inför publik, och gjorde det tycker jag med råge då det var närmare 300 personer på plats!! Men visst hjälpte det massor att jag fick prata om det jag brinner för. Jag vet inte om jag vågar göra något sådant här igen, men jag är glad att jag gjorde det då jag har sådan scenskräck, men där fick jag ta tjuren i hornen så att säga!
 
Den bästa feedbacken man kunde få var i alla fall när en finsk tidning (Pohjalainen) kom och frågade om de fick ta mitt tal och skriva om det, så jag ska i alla fall köpa morgondagens nummer av pohjalainen och se om de tagit med någon del av mitt tal? Fast det behöver ju inte vara något bra att de ville ha talet heller, nu när jag tänker efter?! HJÄLP! Men nåjoo, nu är det gjort, och tack super mycket ni snälla vänner som sa snällt saker och peppade mig, speciellt Soffi som kom extra tidigt till torget med mig och peppade och lugnade mina nerver! Jag har tydligen en tendens att inte visa hur nervös jag är, så tror ingen förstår hur panik och hjärtklappningar jag hade innan jag stod där uppe. Det blir så personligt och känsligt att få feedback på talet när det är mina personliga åsikter jag framförde inför en stor publik och media. Så tack alla snälla ni som sa så snälla saker efteråt!
 
Vi får hoppas nu att vi hästmänniskor gjort oss hörda hos politikerna gällande att hästsporten faktiskt finns och vi är många som utövar den här i nejden! På plats under demonstrationen var 10 helt fantastiskt duktiga hästar som stod exemplariskt på torget med sina ägare och lyssnade på den timme som demonstrationen höll på! Och alla plakat! Om inget ges åt vårt sport nu blir jag politiker själv för att få något att hända ;)
 
Här kommer lite bilder från kvällen! Det blev lite mörkt senare under kvällen men kanske det inte gör något att bilderna är lite grynigare från slutet av demonstrationen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är en videosnutt från demonstrationen om ni vill se snabba ögonblick från kvällen! :)

Kommentarer
Postat av: Daniela

Åh jag stod med rysningar över hela kroppen medans du höll ditt tal, så himla bra! Int märkt man av nå att du va nervös heller... Sku ha skakat som ett asplöv jag om jag sku ha hållit tal ;)

Svar: nämen tack snälla rara! :)
Annu Åkers

2014-02-14 @ 20:31:04 / URL: http://danielabackstrom.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

åååh vad roligt! ♥ ♥ synd att man inte kan finska ;))

2014-02-14 @ 23:15:02 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Linda

Va de någon som filmade ditt tal?
Det skulle vara intressant att höra. Slapp inte till torget :(

Eller vill du lägga upp det hit? :)

Svar: jo det kommer KANSKE upp en video på det mesta av talet hit idag OM jag vågar lägga upp det ;)
Annu Åkers

2014-02-15 @ 08:29:23
Postat av: Nina

Ditt tal va jätte bra! O iaf jag märkte inte av nån nervositet.

Svar: tack ska du ha!! :) jo jag har fått höra det vilket jag tycker är konstigt då jag var så dunder nervös!
Annu Åkers

2014-02-15 @ 09:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo