Hundsjuk

2014-02-22 @ 22:32:25



Tänk så hundsjuk man kan bli. Oooh den dag jag skaffar hund ska den vara från dag ett med i stallet så valpen lär sig bli känd med stallets lukter och hästar, för det skulle vara så idylliskt och mysigt att kunna sitta uppe på Mattis rygg och ha hunden springandes bredvid en lydigt ( eller lydigt får man ju hoppas den blir i alla fall, hehe). Optimalt att kunna motionera båda på en och samma gång.

Som tur är Matti så snäll med hundar och inte allt för brydd i dem då de springer som några dårar runt honom så det har ju gått så otroligt bra att vara ute och rida eller gå i sällskap av mina föräldrar och deras hundar. Bra övning för Matti så har man bara ett djur att vänja och träna då man blir hundägare i framtiden!!

Har precis legat i soffan med Dixie på magen och myst medan jag väntat på att pojkvännen ska hämta upp mig, men jag klagar inte, för det har varit sååå mysigt med Dixie och jag blir alltid lika hundsjuk när jag varit hemma och hälsat på. Tänk hur lättpåverkad man är! Är ni likadana ;)

Kommentarer
Postat av: Katarina

En av våra stallhundar brukar följa med när vi är ute och rider, hur roligt som helst! Aldrig några problem fastän vi både galopperar och möter andra hundar ibland :)

Svar: nämen ååh, det är ju drömmen! Visst förstår jag att det är en hel del jobb bakom att träna hunden till att kunna följa med ut i skogen med hästen, grundlydnad osv som grund, men slutmålet skulle vara det!! :)
Annu Åkers

2014-02-23 @ 01:13:06 / URL: http://saganomensaga.blogg.se/
Postat av: Linda

Jepp, skulle mer än gärna nu igen vilja ha en egen häst, blev så himla hästsjuk efter att jag igen en gång fick vara inne och klappa om några där på Hubbe...har dock två av tre hundar som inte skulle tycka om eller acceptera att motionera tillsammans med en häst. Den tredje är det svårt att säga om ännu då hon bara är 9veckor gammal ännu och tycker om allt och alla :)

2014-02-23 @ 12:47:38 / URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo