Klottgrisar är vi allihopa!

2014-02-25 @ 16:44:00
Jag tycker det är konstigt hur vi kan vara så grisiga, och hur det här med att plocka undan efter sig i klubbrum och arbetsplatser ifall det inte finns diskmaskin kan vara så otroligt svårt?!
 
I klubbrummet i stallet är det precis som på många andra stället, kaffekoppar ligger på hög och ingen diskar efter sig trots att det i alla fall funnits en lapp var det står "diska efter dig" eller något liknande.. I lördags när jag skulle fara hem från stallet skulle jag bara kika in i klubbrummet och se om det såg representabelt ut inför söndagens föreläsning om Aloe Vera, och det var allt annat än rent. Så det blev en timme extra för mig i stallet då jag fick diska bort de otaliga kopparna, sopa golvet och torka bordet och diskbänken då det var kaffefläckar och saftfläckar över allt.
 
Men nu är det rent i alla fall en liten stund. Jag har inte vågat gå in och titta efter söndagens föreläsning, eftersom jag inte vill se högen med koppar som troligtvis samlats? För när klubbrummet är städat är det riktigt mysgt och trivsamt tycker jag, och jag har saknat på de senaste stall jag varit på just klubbrummet, inte för att jag spenderar mycket tid där vid Hubbe, men jag har möjligheten att äta och prata strunt med kompisarna i ett varmt rum! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo