Kurs i hovslagning

2014-02-27 @ 14:09:00
Igår anmälde jag intresse i att få gå en kurs i hur man slår på en tappsko. Jag tycker det skulle vara super intressant och bra kunskap att besitta då man ändå lär ha häst i flera år framöver, och det lär ju trampas av några skor i framtiden också av klumpedunsen Matti.. Så det skulle ju vara hur bra som helst att då kunna slå på en tappsko, så man inte behöver ha hovslagaren att komma ut bara för endast en sko, och så sparar man ju pengar i det långa loppet!
 
Matti är ju så snäll att sko så jag tror inte det skulle vara några större problem, bara jag får bra undervisning i hovens anatomi och vad man ska tänka på vid påslagning av skon! För Matti har ju en tendens att busa lite i hagen och dra av sig skorna nu som då när det blir lerigt och han slirar omkring i all lek. Så det här ska faktiskt blir mycket lärorikt.
 
Tänk då gör det inget om skon är avtrampad när man kommer till stallet, det är bara att slå fast den och fara på tävling eller träning i alla fall! Super! Om jag såkalrt börjar våga slå in spikar i Mattis känsliga fötter, hehe!
 
Jag har inte fått bekräftande ännu att jag ryms med, men hoppas verkligen det!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo