Nästan böldfri !!

2014-02-20 @ 20:07:00
Alltså helt galet hur snabbt tiden går i stallet. Ikväll så var jag igen nästan 3,5 timme och jag red inte ens. Jobbade lite mera från marken idag med Matti och gullet då passade på att idag igen rullade sig. Eftersom han rullade sig igår hade jag på känn han ville göra det idag igen så jag lade inte på något täcke, och så skönt det var. Tre gånger rullade Matti sig ute på gården och sedan började vi jobba med bogförflyttningar och bakförflyttningar, lite vallning och att från trav ta halt på volt. Matti var en 10 poängare idag på allt!
 
Inne i stallet sen så skötte jag om Mattis bölder som är nästan helt borta. Endast någon liten i knappnålsstorlek kvar. Men de kliar istället, så jag kliade en bra stund på Matti och han tryckte sig så hårt emot mig och ville jag skulle klia mera och hårdare så det blev ett litet minimalt ytligt sår på ett ställe, så då tyckte jag det räckte med kliandet så inte jag kliar han blödande, hehe.
 
Jag passade dessutom på att putsa all läderutrustning som vi har. Dvs. sadel, stigbyglar, sadelgjord, 3 st träns, lädergrimman och mina ridstövlar.. Till musik gick det så otroligt smärtfritt och då man var ensam i stallet passade jag på att sjunga med i de bättre låtarna. Fast ibland hörde jag någon häst gnägga som säkert tyckte det lät förskräckligt när jag sjöng, men sådan får man ta, hah!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo