Stå för sina åsikter

2014-02-13 @ 22:34:00
Ikväll blev jag uppringd om jag kunde hålla ett tal i morgon på torget då hästintresserade skall protestera eftersom pengar som lovats hästsporten skall gå till en annan sport. Jag har velat fram och tillbaka om jag ska våga ställa upp eller inte, men nu kl 23 ikväll blev ett tal klart och jag hoppas det är bra och tilltalar många.. FY VAD NERVÖS JAG ÄR!!!
 
Jag väljer att prata på svenska, eftersom jag tror många har sina tal på finska.. Men då är jag så rädd att det resulterar i att publiken börjar prata sinsemellan massor eller typ somna efter mitt 7 min långa tal (herregud är 7 min för långt för ett tal?), men de måste väl få göra det då? Här på bloggen och på FB har mina åsikter gällande ämnet fått fin feeback, och mycket av det jag skrivit i talet har kommit upp redan här på bloggen. Så jag hoppas mitt tal jag skrivit ikväll med hjälp av pappa får samma snälla feedback i morgon, efter att jag skakigt framfört det. Hjälp!! Jag har aldrig hållit tal förut, men kanske det är dags att övervinna scenskräcken? Jo, nej.. Jag är illa tvungen nu när jag sagt mina åsikter här, så då borde jag väl stå för dem också och våga yttra dem inför publik och media??!!
 
Kommer ni till torget i morgon och visar ert stöd för ridsporten? Kl. 16:30 är väl talen? och kl 17 fortsätter resten av protesterandet? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kloka texter som du har här på bloggen så tror jag talet oxå är lyckat.

Svar: tack ska du ha!!! :) men nog är man nervös för det!
Annu Åkers

2014-02-14 @ 07:03:00
Postat av: Sara

Hejja Annu! Jag kan tyvärr inte komma och titta och stöda idag. Men du kommer att göra det SUVERÄNT! Lycka till :)

Svar: tack vännen! blir verkligen något helt nytt för min del! ;) kram
Annu Åkers

2014-02-14 @ 09:05:51 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Åååh vad kul! ♥

2014-02-14 @ 09:39:09 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo