Svårt beslut..

2014-02-21 @ 09:41:07
Nu har jag lite beslutångest. Både min och Mattis tävlingslicens är betald för detta år, så jag har faktistk tänkt tävla i år.. Frågan är bara NÄR jag ska våga kicka igång lite försiktigt?
 
Min beslutsångest gäller nämligen om jag ska kicka igång tävlingssäsongen redan 2.3 eller vänta? Det är nämligen två olika tävlingar under samma dag och samma nivå på båda. Ena är vid stall NH och är en pay&dressage (länk), och den andra är en klubbtävling i Jalasjärvi (länk) och båda tävlingarna har programmet Lätt B:0 2009 som jag i så fall skulle rida.. Så frågan är, vilken ska jag välja och ska jag helst delta i någon av dem.
 
Det är ett tag sedan jag kunnat rida ordentligt nu igen så det är därför jag funderar om jag vågar delta eller inte, men kanske främst eftersom jag hatar att prestera dåligt så vill jag prestera bra även om det bara är klubbtävling och pay&dressage, MEN då både jag och Matti behvöer rutin så det vore ju super att börja på denna nivå. Men ååh då jag vet inte om vi är redo ännu, vi har så mycket jobba kvar med galoppen! Vilken beslutsångest!!
 
 
Sist fick det inte alls bra och jag skämdes något otroligt och den ritten sitter ännu i och psykar mig!!

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Gör det! Fast du kan ju sänka kraven på Matti och inte försöka tvinga honom när han inte orkar osv utan du har som mål att ni ska ha kul och att det ska gå ganska bra :) men att du inte känner att du måste få höga poäng :)

Svar: jaa-a vi får se hur jag gör. men jag försöker nu aldrig tvinga Matti till något.
Annu Åkers

2014-02-21 @ 10:15:11 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Anna

Hördu Nea! Annu tvingar inte Matti till någonting. Följer man med på bloggen så borde man ha förstått det, då hon gång på gång skriver om att inte tvinga hästen till att arbeta utan vilja samarbeta.. Annu tror jag syftar på sina tävlingsnerver när hon tvekar, eller har jag fel Annu?

Svar: tack för de snälla orden. jo tävlingsnerverna e ju inte de bästa ;)
Annu Åkers

2014-02-21 @ 12:32:45
Postat av: Anna

Glömde skriva, att jag tycker du ska delta Annu, det kan ju bara bli bättre än senaste ritt om det kändes så hemskt! :)

2014-02-21 @ 12:33:57
Postat av: AnnaK

Jag tycker absolut att du ska delta. Oavsett hur det går är det bra att få en fingervisning om vad du ska öva extra på inför den egentliga säsongen, eftersom det kan vara moment man inte själv tänker på.

En sak jag tycker man ser ganska ofta hos ovana tävlare är att de tappar poäng på onödiga saker som inte egentligen sitter i brister själva ridningen, t.ex. att vägarna blir lite slarviga eller att volterna inte blir rätt storlek, bara på grund av att man inte riktigt har koll på hur det ska vara. Syftar inte på dig, utan mera på ett allmänt plan. Sånt är ju bra att få påpekat i början av säsongen, så har man alla möjligheter i världen att öka sina poäng under säsongen och det om någonting ger självförtroende inför framtiden!

Svar: jo, men då mina tävlingsnerver är så katastrofala så blir man så osäker på what to do ;) men ska väl försöka få mod till mig så jag kan delta! men i vilken av tävlingarna e frågan ;)
Annu Åkers

2014-02-21 @ 13:26:10
Postat av: Linda

Var idag till Hubbe och hämtade en hundbur av Natalie och passade på samma gång på att gå in med henne och kika lite i stallet, vart jag inte varit på många år :) träffade hästen hon sköter och så gick vi genom stallet och tittade lite på de andra och så då vi kom via Mattis box var jag bara tvungen att prata lite med honom. Han är precis som du skriver. Du har en härlig och sympatisk häst :) han tittade med sina fina ögon då jag pratade lite med honom och snusade på handen. Du får verkligen vara stolt över honom och dej själv.
Sen tycker jag också att du ska nog anta dej utmaningen att tävla, annars bli tröskeln bara högre.

Svar: nämen va snäll du e! Klart jag e stolt över honom, det är ju min fina prins :)
Annu Åkers

2014-02-21 @ 18:57:22 / URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo