Talko och terrängrunda

2014-02-01 @ 14:53:00
Idag var det talko på schemat. Så på förmiddagen blev det att försöka hjälpa till efter bästa förmåga på manegetalkot, men tyvärr fanns det ännu inte så mycket att göra då vi kom till talkot. Jag fick som tur pojkvännen med och karlarna hade väl lite mera att göra än oss kvinnor, så vi tjejer kände oss inte så nödvändiga där ett tag. Eftersom vi ska bort till kvällen kunde jag inte vara allt för länge på själva talkot då MAtti också skulle motioneras, men det kändes ändå så roligt att kunna börja invändigt fixa med manegen, för det betyder att den snart är klar!! :)
 
 
 
 
 
Efter vår lilla insats i manege-talkot blev den en härlig terrängrunda i sällskap av Tilda på Pasa och Ansu på Tepa. Vi skrittade i skogen och travade på där man kunde. Matti var så duktig igen, så gårdagens crazy-chicken-drama var nog bara Mattis rädsla som ställde till det, för vi kunde då så bra trava på lång tygel idag i terrängen utan några som helst problem. Precis så som jag tycker bäst om att rida i terrängen.
 
Matti fick dessutom en ny hagkompis idag, nämligen skimmeln Calle. Robin och Linn har nämligen flyttat och Matti står nu ensam i sin hage, men som tur ville också Calles ägare att hennes häst ska få gå med en kompis i hagen så nu står inte Matti ensam längre, och han har möjligt att stå längre ute i hagen och med en lekfull kompis. Det kommer en lite kort video från deras första hag-dag senare idag här på bloggen. 
 
Ikväll ska vi annars fira Soffi som fyllt år (så gå in o gratta henne i efterskott), passligt tema på festen nu när det snöar är vitt, så det ska bli riktigt roligt. I morgon har jag på känn det blir terräng igen eller löslongering av Matti på ridplanen, det brukar gå så villt till när Hubbe-tjejerna är ute och svirar, hehe, så har en känsla man är ganska så trött i morgon!
 
 
Inte de bästa bilderna då de är tagna med telefonen, men visst ser det mysigt ut där i skogen? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo