Tur man har kompisar

2014-02-09 @ 16:57:00
Idag igen var det dags för talko av manegen, men efter att sett hur många som var på talkot idag får man väl tro det endast är vi samma kottar som vill ha manegen klart någon gång? Då vi kom till talkot var vi totalt 6 stycken, men ganska fort så blev vi bara 4 st och sedan 3 och till sist 2 st. Men vi fick mycke gjort i alla fall. Kanske inte saker som syns  så tydligt utåt, men som hör till grunden för att sargen ska hålla!
 
Hur som helst hade vi kul under talkot med Johanna och Soffi och fick ganska mycket gjort. Vi sågade, skruvade och fixade på sargen, så nu när vi var så effektiva allihopa är det bara för gubbarna i morgon att spika fast skivorna, då grunden är fixad på duktig girlpower idag! Jag och Johanna lämnade dessutom sist på plats och fick bygga klart på egen hand i manegen, så vi kanske inte är så ursla byggare då helt enkelt då vi fick sådant stort förtroende, hehe!
 
Som tur finns de här härliga tjejerna i stallet, annars skulle det ju inte vara kul alls på talko!! Som Johanna sa, "inte är det ju precis så man ropar JEEE TALKO, utan det går ju när man har bra umgänge med sig!". Efter talkot var jag lika trött som igår så skulle inte Johanna varit på plats skulle det väl inte blivit någon ridning idag heller för jag kände mig så trött i skallen, men istället tog vi en skritt terrängrunda på 50 min och sedan 15 min ridning på ridplanen, och trots två dagars ledighet för Matti så kändes han riktigt fin och mysig att rida både i terrängen och på ridplanen, även om han tog lite korta steg och spände sig lite då det var  halt under fossingarna!
 
Detta är dagens talkosaldo!  I morgon ska jag försöka få någon att fota lite då man rider så ni får några ridbilder hit och inte bara Byggare-Bob-bilder.. Då  vi var klara med sargen konstaterade vi att man kunde använda som balettsal också, heh, mångsidighet är ju super! ;)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: KassandraPalma

Så himla fin header!!

Svar: tack ska du ha! :D
Annu Åkers

2014-02-09 @ 17:27:15 / URL: http://kasssandra.blogg.se
Postat av: FlizanLizan

Härliga bilder :)

Svar: tack! :D
Annu Åkers

2014-02-09 @ 17:28:45 / URL: http://flizanlizan.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Kul att hjälpa till ändå :) Så när det är klart blir man lite stolt ♥ ♥ ^^

2014-02-09 @ 18:24:29 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo